* HACCP (Eng.), або ХАССП (укр.), або ISO 22000: 2005 – це система управління безпекою харчової продукції – даний стандарт поширюється на всіх учасників ланцюга поставок харчової продукції. Основне завдання стандарту – контроль ризиків для харчової продукції. Знайдіть відмітку про наш ХАССП-сертифікат на кожній упаковці продуктів «Сам Удома!»
**При серійному виробництві продукції або надання послуг підприємству необхідно мати документ, що встановлює вимоги до виробництва і продукції. Існують стандарти, розроблені державою – ГОСТ, ДСТУ, ГСТУ, які можуть використовуватися будь-яким виробником на території України. Якщо ж на певну продукцію відповідного стандарту немає або продукція за термінами зберігання, за сировиною, упаковкою не зовсім потрапляє під дію стандарту, необхідно розробляти власний нормативний документ – Технічні умови. Ми отримали всі необхідні ТУ для нашої продукції «Сам Удома!», шукайте відмітку про це на кожній упаковці і ретельно перевіряйте, коли купуєте у інших! Нам не все одно, що ви їсте!